Perşembe, Mayıs 03, 2007

Vefaspor ikinci turda

Maddi sıkıntılar yaşayan Vefaspor, buna karşın galip gelmesini bildi. (Foto: vefaspor.com)


DÜZCESPOR: 1 VEFASPOR: 1 (1-3 UZ)

STAT: Çorlu Genelral Basri Saran
HAKEMLER: Osman Kaya, Barış Çardaklı, Mahmut Alpar
DÜZCESPOR: Yunus, Tandoğan, Burak, Alpaslan, Serkan, Gökhan Sevim, Volkan, Tuna, Candaş, Gökhan Seyran, Ömer
VEFASPOR: Yusuf, Mesut, Serdar, Emrah, Kamil, Emrah, Ozan, Veysel, Yakup, Murat, Osman
GOLLER: Gökhan Seyran (8) / Ali (65, 115, 120)

Düzcespor normal süresi 1-1 berabere biten maçta uzatma dakikalarının son bölümünde yediği gollerle Vefaspor’a 3-1 mağlup olarak Üçüncü Lig şansını kaybetti. İstanbul Süper Amatör Küme'de iyi bir performans sergilemesine karşın maddi sorunlarla boğuşan ve futbolcularına uzun süre para veremeyen Vefaspor ise büyük moral buldu.

Maça iyi başlayan Düzcespor sağ kanattan geliştirdiği ataklarla rakip savunmaya zor anlar yaşatırken, maçın 8. dakikasında Gökhan Seyran takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Düzcespor golden sonra da baskılı ataklarına devam ettiyse de gol bulamadı ve ilk yarı 1-0 Düzcespor üstünlüğüyle sona erdi.
Maçın ikinci yarısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan İstanbul Vefaspor, Ozan’ın yerine oyuna Ali Yavuz’u alarak ikinci yarıya başladı. Maçın 65. dakikasına gelindiğinden gelişen bir Vefaspor atağında Ali Yavuz topu ağlara yolladı ve durum 1-1 oldu. Bu dakikadan sonra maçta başka gol sesi çıkmadı ve maçın normal süresi 1-1 berabere sona erdi.
Maçın uzatma dakikalarına geçildiğinde de baskılı oyununu sürdüren Düzcespor, Vefaspor kalesinde gol aradı fakat ilk uzatma devresinde iki takımdan da gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci uzatma devresine hızlı başlayan Vefaspor, kanatlardan geliştirdiği ataklarla Düzcespor kalesine yüklendi. Maçın 115. dakikasında Ali Yavuz takımının ve kendisinin ikinci golünü attı ve durum 2-1 oldu. Maçta son anlara gelinirken bir kez daha sahneye çıkan Ali Yavuz 120. dakikada 3. golü de attı ve Vefaspor bu golle maçtan 3-1 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.

Kaynak: Duzcespor.net ve Düzce Manşet Gazetesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu takım 3.lige çıkar başka yolu yok ali yavuzlu mesutlu osmanlı yakuplu vefa 3.lige çıkacaktır...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.