Salı, Mayıs 29, 2007

Beylikdüzü'nde üzüntü ve öfke bir arada

Terfilerde Bolu Grubu'nun en büyük favorisiyken, harika bir mücadale ortaya koyup son dakikada gelen golle 3. Lig şansını yitiren Kavaklı Beylikdüzüspor'da büyük üzüntü yaşanıyor.

Özellikle Bolu Atatürk Stadı'nda Tavşanlı Linyitsporlu taraftarların yaptıklarına büyük tepki var. Maça giden Mavi-Beyazlı taraftarlar, rakip takım taraftarlarının maç sırasında ve özellikle sonrasında kendilerine ağır küfürler ettiğini belirtti. Ayrıca Boluspor taraftarları da bu maçta Linyit'i destekledi, İstanbul'a ağır küfür edildi. Maç sonrası Beylikdüzü taraftarlarını taşıyan otobüslere yabancı maddeler atıldı.

Birçok İstanbul takımının başını yakan hakem hataları Beylikdüzü-Linyit maçında da vardı. İlk yarıda Mavi-Beyazlıların bariz bir golü sayılmazken, Linyit taraftarlarının baskısı altında kalan hakemler takdir haklarını sürekli Kütahya ekibi lehine kullandığı belirtildi.

Öte yandan bu, Beylikdüzü'nün son terfi finali de olabilir. Kulübe yakın taraftarlardan öğrendiğimize göre gelecek sezon takım için büyük harcamalar yapılmayacak, mütevazi bir kadroyla İstanbul Süper Amatör Küme'de mücadele edilecek.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.