Cumartesi, Nisan 28, 2007

Terfi Maçları İddaa'ya girecek!

İstanbul üçüncüsü Hadımköy, maçlarını Tekirdağ'da oynayacak. (Fotoğraf: Efkan Bucak)


Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Rafet Kırgız, 2-6 Mayıs tarihlerinde Bursa ve Tekirdağ’da gerçekleşecek olan 3.Lig’e terfi maçlarının ilçe sahalarında oynanacağını açıkladı. Kırgız, her iki il merkezinde merkez sahaların uygun olmadığını, bu nedenle maçları ilçelerde oynatma kararı aldıklarını söyledi.

Kuralar Pazartesi

Bu arada Bursa ve Tekirdağ il merkezlerinde kura çekim tarihleri bir gün önceye alındı. Normalde 1 Mayıs Salı günü kuraların çekilmesi, çarşamba günü de maçların başlaması gerekiyordu. Rafet Kırgız’ın talimatıyla kura çekimi pazartesi gününe alındı. Kırgız, “Maçlar ilçelerde oynanacağı için takımlara kalacak yer konusunda zaman tanımak adına kura çekimini bir gün önceye aldık” dedi.

İkinci Tur maçları İddaa'da

Amatör Futbol Kurulu Başkanı Rafet Kırgız, 3.Lig terfi maçlarının İddaa oyununda yer alması için girişimde bulunduklarını belirterek, “Amatör kulüpler fatura kesemedikleri için sorun çıktı. Bu sorunu daha sonra aştık. Amatör kulüplere Futbol Federasyonu hesabından paranın aktarılmasını kararlaştırdık. İlk tur maçlarını yetiştiremedik ama ikinci turdaki maçlar İddaa oyununda yer alacak” dedi.

Kaynak: http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news.php?id=14309

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.