Cumartesi, Nisan 21, 2007

Beylikdüzü Gümbür Gümbür geliyor!

Beylikdüzü, İstanbul şampiyonu olduğu için gideceği grup merkezini kendisi seçecek. (Fotoğraf: Gerçek Gazete)


Mavi-Beyazlılar, terfi maçları hazırlıklarını tüm hızıla sürdürüyor. Takım, 3. Lig'e çıkacağına inanıyor...

Türkiye Şampiyonası için ikinci etap çalışmalarını Antalya'da sürdüren İstanbul şampiyonu Kavaklı Beylikdüzüspor'da her şey yolunda. Belek Arcadia Spor Resort'ta kalan Mavi-Beyazlılar günde çift idman yaparak 3. Lige terfi karşılaşmalarına hazırlanıyor. Bu sezon gözünü 3. Lig'e diken takımlar arasında yer alan Kavaklı Beylikdüzü'de futbolcular teknik kadro nezaretinde yaptığı çalışmalarla şampiyonaya ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Hiçbir sorun karşılaşmadıklarını ifade eden Kavaklı Beylikdüzüspor Genel Menejeri Selim Baştan, takımda oyuncuların moralinin yerinde olduğunu, teknik heyetin yaptırdığı çalışmalarla şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Kavaklı Beylikdüzüspor'da teknik kadro üstüne düşeni yapıyor. Teknik Direktör Serdar Gücüyener, Yardımcı Antrenör Mesut Tonta, Kaleci Antrenörü İlker Çelik nezaretinde yapılan çalışmalar neşeli geçiyor. Ağır idmana rağmen tüm oyuncuların neşeli oldukları gözden kaçmazken, günde iki idman yapan ekipte teknik kadro takımı oldukça iyi hazırlıyor. Sakat olan Kaan ve Turgay'ın da çalışmalara başlaması teknik heyi sevindirdi.
Genel Menajeri Selim Baştan kampta her şeyin mükemmel olduğunu ifade ederek iyi bir çalışma ortamı bulduklarını söyledi. Oyuncuların keyiflerinin yerinde olduğunu belirten Baştan, terfilerde bu çalışmaların karşılığını göreceklerini ifade etti. Selim Baştan, "Türkiye Şampiyonası öncesi gittiğimiz Antalya Belek kampında her şey yolunda. Güzel bir ortamda istediğimiz sahada çalışabiliyoruz. Otelin sahalarından istediğimiz gibi faydalanıyoruz. Hizmet mükemmel, oyuncularımız idmandan sonra iyi dinlenerek gerekli besinleri alıyorlar. Her şeyin yolunda olduğu bir kamp dönemi yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: GERÇEK GAZETE - http://www.gercekgazete.web.tr/

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...