Cuma, Nisan 06, 2007

3. Lig'e Terfi Maçları 11-16 Nisan'da!

Bilindiği gibi, Profesyonel Liglerde Takımı Olmayan İllerin Terfi Müsabakalarının birinci kademesi sonrasında Burhaniyespor ve Amasya Şekerspor, kendilerini eleyip bir üst tura çıkan 51 Niğdespor'un Makedonya oyuncular Riste ve Sasko'yu usulsüz olarak transfer ettiğini ileri sürerek Futbol Federasyonu'na itirazda bulunmuş, federasyonun itirazı reddetmesi üzerine iki kulüp bu kez itirazlarını Tahkim Kurulu'na yapmıştı. Tahkim Kurulu da iki kulübün itirazı üzerine 3 -8 Nisan tarihleri arasında Ankara'da oynanması gereken yükselme grubu 2. kademe maçlarının ertelenmesine karar vermişti.

Dün olay karara bağlandı ve yapılan itirazlar reddedildi. Buna göre 3. Lig'e Yükselme Profesyonel Takımı Olmayan İller Kategorisi İkinci Kademe Müsabakaları bir haftalık ertelemenin ardından, 11–16 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara’da oynanacaktır. Kuralar ise 10 Nisan'da çekilecek.

Maçlara Lüleburgazspor, Ayşekadın GB, Bingöl Bld, Muş Şekerspor ve 51 Niğdespor katılacak. Tek devreli lig usulüne göre yapılacak maçların ardından ilk iki sırayı alan ekipler 3. Lig'e yükselecek.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...