Cumartesi, Mart 17, 2007

Ümraniye 'ayaz'da kaldı

Foto: www.ayazagaspor.com


AYAZAĞASPOR: 3 ÜMRANİYESPOR: 0

İstanbul Büyükler İl Şamiyonası'nda adeta erken final havasındaki Ayazağaspor-Ümraniyespor maçında gülen taraf 3-0'lık skorla Ayazağaspor oldu.
Anadolu yakasındaki Spor Akademisi Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında iki ekip de tehlikeli pozisyonlar buldu. Yeşil-Sarılı Ayazağa temsilcisi 21'de İhsan'ın düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçerken, 39'da Önder'in serbest vuruşuna ceza alanı içinde iyi yükselen Caner farkı ikiye çıkardı. Ümraniye'nin 9 ve 32. dakikalardaki pozisyonlarında top direkten döndü. Kırmızı-Beyazlıların 42'de kazandığı penaltı vuruşunu ise Ayazağa'nın tecrübeli kalecisi Yunus (Buradan önce Karagümrük'te forma giymişti yanılmıyorsak) Yunus kurtardı.
İkinci yarıda, 55'te bu kez Ayazağa'nın bir şutu direkten döndü. Ancak 72'de iki kişinin arasından sıyrılan Yusuf sert ve düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.
Ümraniye gibi güçlü bir takımı net bir skorla geçen Ayazağa, terfi maçları öncesi ne kadar iddialı olduğunu da göstermiş oldu. Zaten geçmiş yıllara baktığımızda da Şişli ekibi hep son anda direkten dönüyor. Bir önceki terfilerde ikinci kademede İzmir Yeni Bornova'ya, ondan önceki sene de finalde penaltılarlaYeni Burdurspor'a yenilmişlerdi.
Ayazağa, İstanbul şampiyonası yarı finalinde Albayrakspor'la karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı GOP temsilcisi, Esen Yavuz Selim'i 3-0 yendi.

Özetlersek:

Ayazağa-Ümraniye: 3-0
Albayrak-Esenler Yavuz Selim: 3-0

Yarı final eşleşmeleri:

Ayazağa-Albayrak
Beylikdüzü-Hadımköy

Copyright: Bilgiler www.ayazagaspor.com adresinden derlenmiştir. Kendilerinin hoşgörülerine sığınıyoruz. Bu maçın kadroları, pozisyonların detaylı anlatımı ve daha fazla bilgi için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. (Ama sondaki yorumlar, Esenler maçı vs. öz be öz bizim mahsulumüzdür)

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.