Cumartesi, Mart 24, 2007

İstanbul İl Şampiyonası'nda sürpriz sonuç

Foto: Ayazağaspor'un fi tarihinden alakasız bir maçı. (Eldeki imkanlar bu kadar, kusra bakmayın)


AYAZAĞASPOR: 0 ALBAYRAKSPOR: 2


Terfi maçlarında İstanbul'un ağır toplarından Ayazağaspor, İstanbul Büyükler İl Şampiyonası yarı final maçında Gaziosmanpaşa temsilcisi Albayrakspor'a 2-0 yenildi.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Spor Akademisi Stadı'nda oynanan maça özellikle Ayazağa taraftarları büyük ilgi gösterdi. Ancak Şişli temsilcisi kötü bir futbol sergileyerek sahadan yenik ayrıldı. Karşılaşma sonrası Yeşil-Sarılı taraftarlar takımlarına tepki gösterdi.

Bilindiği gibi Albayrakspor, bu sezon 1. Amatör Küme 7. Grup'ta birinci olmuştu. Statü gereği İstanbul Büyükler İl Şampiyonası'na Süper Amatör ve Birinci Amatör küme takımları birlikte katılıyor. Yani bu galibiyetlerin açıkçası Albayrakspor'a pek bir faydası yok, en fazla gelecek sezon için gözdağı verirler.

Ayazağaspor ise Ümraniyespor gibi güçlü bir takımı 3-0'la geçtikten sonra Albayrak'a yenilerek herkesi şaşırdı. Ancak her takım her maç iyi oynayacak diye birşey de yok. Kimbilir belki terfiler öncesi taktik yapmışlardır :)
Ayazağa-Albayrak: 0-2
STAT: Spor Akademisi
HAKEMLER: Oktay Biçer, Erkan Yurtsever, Serdal Öztürk
AYAZAĞASPOR: Yunus *, Ömer * (Özden 72 *), Mehmet **, H. Kaya *, İlker **, Caner *, Önder *, Yusuf **, İhsan * (Burak 40 *), Ardahan *, Eyüp * (Ömer 46 *)
ALBAYRAKSPOR: Serkan ***, Ersan ***, Ebubekir *** (Uğur 90 ?), Taylan ***, Şahin ***, Yusuf ** (Erkan 81 ?), Ceyhun ***, İbrahim **, İsmail *** (H. Akkaya 87 ?), Osman **, Hakan ****
GOLLER: Hakan (13), Ebubekir (71)

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.